Over mij

Hi, ik ben Willemijn Bakker en mijn allergrootste passie is bakken en taarten maken!

Het taartenbakken is altijd al mijn hobby geweest. Mijn moeder bakte als er visite kwam altijd iets lekkers en daar mocht ik bij helpen. Toen ik wat ouder was ging ik steeds meer nieuwe recepten uitproberen. Ik vond het zo leuk dat ik ook voor de verjaardagen lekkere dingen mocht bakken. Zo ben ik met taarten bakken begonnen. Sinds mijn dertiende maak ik ook taarten in opdracht. Dit vind ik geweldig om te doen! Onderhand heb ik al heel wat taarten gemaakt. Kijk maar eens rond op deze site šŸ™‚

Heb jij ook een leuk idee voor een mooie, bijzondere, persoonlijke en lekkere taart die je aan iemand wil geven of die je graag zelf wil hebben, mail dan even naar willemijn@fambakker.nl. Ik reageer natuurlijk zo snel mogelijk.

Let op, update! Vanaf augustus 2022 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: De Wafelwagen, waarmee ik het natuurlijk erg druk heb! Dat betekent dat momenteel geen bestellingen voor taarten meer aanneem, sorry.
In plaats daarvan kom ik nu natuurlijk graag langs met De Wafelwagen!
Dus als je een festival, braderie, bedrijfsevenement, trouwerij, of ander groot feest organiseert, kijk dan eens op: De Wafelwagen!

Groetjes, Willemijn